image

Werkgevers

Scout talent

uit de regio

Kom naar het NHN Banenfestival en ontmoet studenten en werkzoekenden uit Noord-Holland Noord. Bied als werkgever, met meer dan 10 werknemers, een stage, bijbaan of een toekomstige baan.

‘Laat je zien als bedrijf!’

  • Marja Kramer
  • Recruiter bij GP Groot


‘Mbo-studenten één op één ontmoeten: dat maakt voor ons het NHN Banenfestival zo waardevol. De ene student kun je enthousiast maken voor een stage, de ander zoekt een baan voor als hij of zij straks van school komt. En het leuke is: de studenten nemen soms een vader of moeder mee die óók een baan zoekt. Zo hebben we al verschillende matches kunnen maken. Ik kan deelname zeker aanbevelen. Laat je als bedrijf zien aan deze studenten en werkzoekenden! Noord-Holland Noord heeft zoveel mooie bedrijven, maar dat moeten mensen wel wéten. Zo kunnen we samen jong talent behouden voor de regio.’


GP Groot werkt aan een circulaire, energieneutrale en klimaatbestendige toekomst in drie marktsegmenten: inzameling & recycling, brandstoffen & oliehandel en infra & engineering. Het bedrijf zoekt regelmatig mensen voor heel uiteenlopende functies: van tankstation- tot klantenservicemedewerkers en van chauffeur tot technici.

WIJ BIEDEN U


WERKGEVERSBOULEVARD

Werkgevers presenteren zich in een gehuurde stand aan de 3.000 studenten en werkzoekenden. We bieden u drie mogelijkheden aan om hier zichtbaar te zijn.


MATCHPLEIN
Naast de stand op de WerkgeversBoulevard beschikt u ook over een Matchtafel op het Matchplein. Als werkgever spreekt u hier 6 groepen van 6 studenten in telkens 30 minuten aan uw Matchtafel voor een stage, bijbaan of toekomstige baan. De studenten selecteren u op basis van een sector en u krijgt een overzicht van alle studenten met wie u in gesprek gaat.


Verder bent u zichtbaar als deelnemend bedrijf.


LET OP! Vul het inschrijfformulier in vanaf 6 januari tot 21 februari 2020!

NHN Banenfestival
Do 2 april 2020
12.45 - 17.15 uur
ROC Horizon College
Kruseman van Eltenweg 4
1817 BC Alkmaar

door

Horizon College

PDZ Uitzendbureau

Huis van het Werk

image